Kunstige planter til kontor og erhverv

Hos Kunstige Planter kan I forvente et kompetent team, der sætter stor pris på at overføre naturens smukke elementer til hverdagens vante rammer. Vi har mere end 30 års erfaring med salg af kunstige planter til virksomheder, og kan absolut også hjælpe din virksomhed med at indføre kunstige planter til kontor, forretning og arbejdsmiljø.

At have ægte planter i sin forretning eller på kontoret tilføjer en ekstra arbejdsopgave til virksomheden, i form af vedligeholdelse og pasning. Denne arbejdsopgave ender som regel bagerst i køen og bliver glemt, hvilket resulterer i visne planter, der i sidste ende må kasseres og stemples som penge ud af vinduet. Kunstige planter er derimod yderst venlige, når det kommer til vedligeholdelse. Her kræver det blot en opvredet klud til at tørre bladene af i ny og næ, og så er de så gode som nye igen.

Kunstige planter til kontor og virksomhed hører hjemme hos jer fordi:

  • De skal ikke passes og vedligeholdes
  • Kunstige planter er naturtro og bibeholder deres friske udtryk uden at falde sammen
  • Du og dine medarbejdere møder ind til en indbydende arbejdsplads hver eneste dag

Det smarte ved kunstige planter er, at de er naturtro og aldrig kommer til at hænge eller miste farven. De ligner til forveksling meget den ægte vare, og så skal de tilmed heller ikke passes. Derfor er de et ideelt valg til virksomheden, som ønsker at investere i en række kunstige planter, der kan være med til at friske arbejdsmiljøet op, uden at en af de ansatte behøver at vande og passe dem regelmæssigt.

Vi, som gartnere, ved, at det vigtigste for en kunstig plante er, at den så vidt muligt skal være naturtro og ikke må skelne for meget fra den ægte vare. I vores sortiment har vi derfor nøje øje for autenticiteten og denne naturtrohed, når vi udvælger vores produkter. Det er derfor også tit blevet nødvendigt at skulle røre ved planterne for rigtigt at kunne skelne mellem en ægte og en kunstig plante. En inspektion med øjet er ikke længere nok til at gennemskue planten.

Vores pakkeløsninger med kunstige planter til kontoret

Vi har leveret kunstige planter til erhverv i hele Danmark, og til kunder af alle størrelser, og vi kan også levere dette naturtro, friske pust til din virksomhed. Vores referencer giver et godt overblik over nogle af de samarbejder vi har haft, og kan her kan I finde inspiration til jeres virksomhed.

Her tilbyder vi pakkeløsninger med kunstige planter til alle slags virksomheder, både til det virksomheder med ét kontor og til større kæder af forretninger.

 

Hvordan forløber processen som kunde hos os?

Hos Kunstige Planter følger vi altid dig som kunde helt til dørs, og vi sætter en ære i at være autentiske fagfolk. Vores proces med kunstige planter til kontor, forretning eller udendørs område forløber således:

  • I får besøg af en af vores konsulenter, som bliver introduceret for de områder, I ønsker beplantet
  • Vores konsulent kommer med forslag til, hvilke kunstige planter der kunne passe ind i netop disse områder
  • Vi slutter af med den færdige opstilling hos jer

Vi tilbyder desuden også ægte planter, potter og krukker samt plantevægge, såfremt dette ønskes.

Står I med et eller flere lokaler, hvor et par kunstige planter eller blomster vil kunne gøre en betydelig forskel, er vi eksperter. Dét, vi kan tilbyde, er nemlig pakkeløsninger med planter til erhvervslivet, og vi har erfaringer med opgaver i alle størrelser. Dette gælder uanset, om der er tale om et enkelt kontor, som mangler lidt opfriskning eller en kæde med flere butikker, der har brug for ekstra liv og en ansigtsløftning. Vores proces starter med, at en af vores konsulenter besøger jeres virksomhed og slutter af med en færdig opstilling efter jeres ønske. Vi er med hele vejen. Foruden at være med hele vejen sætter vi hos Kunstige Planter også en ære i at kunne tilbyde vores kunder de rigtige planter, potter og krukker samt plantevægge, hvis det ønskes. Vi leverer desuden også selv de produkter, vi bruger. 

Ønsker du at tilføre ekstra liv til din arbejdsplads, tilbyder vi et gratis konsulentbesøg til alle erhvervskunder. Ring til os på tlf. 98 42 38 42 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi kan få aftalt, hvornår I ønsker et virksomhedsbesøg af en af vores konsulenter.

Yderligere info

  • Vi kan brandsikre planterne efter aftale
  • Vi har fri retur- og ombytningsret på alle produkter
  • Vi har et stort internationalt netværk af de absolut bedste leverandører
  • Vi laver gerne komplette løsninger i samarbejde med arkitekter og indretningsfirmaer

Du kan læse mere om kunstigeplanter.dk i vores ”om os”-sektion.